yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Bu sebeple bina süresince herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mütenasip fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın vakaları birbunca mimarida en pıtrak karşıtlaşılan ve ciddi tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması ammaçlanır.

Korkulu sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en tatminkâr fiyatlarla mevla olgunlaşmak için İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan ivedi hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın kapısı nite bakım yapılmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetçi edilmesini derunerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page